ReferanserEn liten tilbakemelding bare:

Jeg hadde ikke så alt for store forventninger for dette kurset for å være helt ærlig. Men jeg hadde derimot mange forhåpninger.
Og Henry, som du leverte over alt jeg kunne håpet på! Et utrolig lærerikt og nyttig kurs som har overgått alle håp og forventninger. Jeg kommer inn med minimal vitenskap om hva hypnose er og hvordan det funker på lørdag, og på søndag da jeg forlater har jeg lært hvordan å hypnotisere. I tillegg har jeg hypnotisert flere personer og fått Super inspirasjon til å ville lære mer, og utforske med dette videre!
Og med en innføring i NLP så gjorde dette kurset komplett for min del. Nå sitter jeg på så mye inspirasjon og kunnskap at jeg har noe å leke meg med å utforske i lang tid.
Kurset og reisen var på alle måter verdt pengene, og jeg nøler ikke med å dukke opp på videre kurs!
Anbefales på det sterkeste!!

Av konstruktiv kritikk så har jeg ikke noe å legge til rett og slett, men jeg skal si i fra om jeg kommer på noe etter hvert!

Tusen takk for det mest komplette og lærerike, og ikke minst interessante kurset jeg har hatt noen sinne!

mvh

Lasse Nyheim

 


Hei, må bare si at kurset var en av de villeste opplevelsene og kunnskapene jeg noensinne har lært.
Kurset var godt oppbygget, med teori på starten, startet med lette induksjoner og senere litt mer avanserte induksjoner/metoder.

Ble bygget opp en hyggelig atmosfære med gruppen (spesielt når du satte opp nye grupper hver gang), så ble kjent med alle. Å dra ut på peppes og restaurant var en god avkobling, slik at man gledet seg til å komme tilbake.

Det var lett å følge med, kanskje på grunn av din fascinasjon på emnet. Det var også gøy å se filmene på prosjektoren jeg ikke hadde sett før (F.eks nål / glass smertelindring).

Alt i alt et supert kurs! Håper du starter opp flere kurs i fremtiden ;)

Mvh
Fredrik Torp


Heisan!

Takk for et lærerikt, artig og interessant kurs. Jeg fikk svar på mye jeg hadde lurt på angående hypnose og hypnoterapi, og jeg lærte det grunnleggende med induksjon. Elmans teknikk funka, og vi fikk øvd nok på den til at jeg føler meg trygg på bruke den på andre og meg selv. Den som tør, den får meg- til å trene på seg.:)

Det var også veldig spennende å se at man kunne kombinere teknikker på denne måten og at man fikk en forståelse av at hypnose kan forsterke effekten av NLP-teknikker. Det lar seg selvsagt gjenstå å teste ut i praksis.

Jeg syns også det var fint å få teori og historie i starten, og at det ble brukt litt videosnutter både til å demonstere men også for å bryte opp, skape litt latter og humor.

Dere som kursholdere supplerte hverandre fint. Det er ingen tvil om at Henry behersker hypnose og NLP-teknikkene veldig godt og at han har enormt med kunnskap som han øser av. Richard er god på basic NLP og klarer å gjøre litt vanskelig stoff enkelt å forstå. Som feks hvordan hjernen, sanseinntrykk, tolkning osv funker. Siden det er et introkurs er det enkle ofte det beste. Men det er ikke nødvendigvis enkelt å formidle komplisert NLP-stoff på en enkel måte til newbees. Dette greide dere fint.

Atmosfæren var fin, og lokalene bra. Jeg kosa meg hele helga, og tiden gikk fort.

Det var veldig ok å få oppskrifter og tips om bøker osv..
Variasjon i pedagogiske virkemidler var bra! Tavle, flipp, video, øvelser, foredrag--supert!

Da er det vel ikke mer å si, tror jeg. Dere er dyktige! Jeg får lyst til lære mer.:)

Mvh

Anita Ness


Hei igjen, Henry og Richard!

Takk for sist! Det var hyggelig å bli kjent med Dere!

Jeg synes, kort sagt, at kurset var både lærerikt, interessant og hyggelig. Det var en avslappet og humoristisk atmosfære både i "Kneipen" og i "Loffen"  (det sistnevnte seminarrommet var det mest velegnete seminarrommet jeg har opplevd noen gang).  

Kurset var kompakt - mye stoff ble formidlet på en effektiv og profesjonell måte. Nyttige teknikker - både til egenutvikling og til bruk i hypnoterapeutisk praksis - ble presentert og forklart på en instruktiv, lettforståelig måte. Henry har mye erfaring og rutine - både fra sceneshow og hypnoterapi - noe som kommer godt med i denne bransjen. Richard bidro med viktig innsikt med sin bakgrunn som sertifisert NLP Practitioner. 

Jeg har gått på  grunnkurs i hypnoterapi før også, men har ikke praktisert det jeg har lært i særlig grad. Jeg har imidlertid de siste par åra lest en god del relevant litteratur om temaet hypnoterapi. Dette kurset var så praktisk anlagt at det styrket min motivasjon for å starte egen hypnoterapeutisk praksis ytterligere.  

Tusen takk til Henry og Richard - både for kurset og for mange aktuelle og relevante råd og vink!

Odd Gynnild

Hei

Jeg syns at kurset var veldig lærerik og interessant, alle var koselig og hyggelig. Jeg like den veldig godt, vil dra igjen hvis det er videre kurs av hypnose.

Mvh
Jonathan Lam


Hei igjen, og takk for sist!

Jeg var meget fornøyd med kurset, og synes at det var lærerikt og interessant.
Bare så synd at tiden gikk så altfor fort, satt igjen med en følelse og et ønske om å lære mer, vite mer. Så dette ga absolutt mersmak.
Tror nok at jeg kan være interessert i et oppfølgingskurs, hvis det skulle bli aktuellt.

Mvh

Inger Marie Hannevol


Jeg lærte hvertfall meget, greit jeg har 14 dager fri.., men at jeg skulle gidde å sitte i selvhypnose flere ganger siden igår hadde jeg aldri trodd. Enkelt materiale å bygge på for sin egen del.
Mvh
Clarisse Tangen


Jeg synes kurset var bra og innfridde mine forventninger.
Jeg fikk en innføring i hypnose og hva jeg kan forvente å oppnå med denne teknikken. Det trengs mere trening for å klare å fordype seg eller andre lettere.
Ga også en innføring i NLP med noen teknikker.
NLP sammen med hypnose er svært verdifulle teknikker for å programmere seg selv mere riktig slik at sine handlinger og valg i livet blir bedre.
Jeg vil følge opp kurset med selvstudier og sikkert et nytt kurs senere.
Det er viktig å ta noen kurs iblant i tillegg til selvstudium. Man treffer andre og kan få råd og utveksle erfaringer.

Mvh
Per Terje Walvåg